Πολιτική Αποστολών – Shipping Policy

AΠΟΣΤΟΛΕΣ

Στόχος μας είναι να σας παραδώσουμε την παραγγελία στο μικρότερο δυνατό χρόνο, απλοποιώντας τη διαδικασία αποστολής. Όλα μας τα προϊόντα είναι διαθέσιμα απλά αλλάζει ο χρόνος παράδοσης.

Αποστολή: 15-30 Εργάσιμες ημέρες αν τα προϊόντα υπάρχουν διαθέσιμα στην αποθήκη μας στην Ευρώπη.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ

Εντός 2 εργάσιμων ημερών θα πραγματοποιείται η αποστολή της παραγγελίας σας. Η παραπάνω προθεσμία δεν ισχύει σε περιόδους άσχημων καιρικών φαινομένων, απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας που μπορεί να επηρεάσει τους χρόνους παράδοσης.

Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο, θα ενημερώνεστε έγκαιρα από το τμήμα παραγγελιών για τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης.

Τα προϊόντα αποστέλλονται σε όλη την Ελλάδα μέσω της εταιρείας Ελτα.

Οι παραγγελίες παραδίδονται στο χώρο σας από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 17:00. Μόλις η παραγγελία σας αναχωρήσει θα λάβετε email που έχετε δηλώσει, με στοιχεία για την παρακολούθηση της αποστολής(tracking number).

Tο προϊόν που έχετε επιλέξει θα το παραλάβετε σε 2-5 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα αποστολής του στα περισσότερα σημεία της Ελλάδας.  Σε περίπτωση που η περιοχή σας είναι δυσπρόσιτη, η παραλαβή γίνεται από το κοντινό σας κατάστημα. Παραδόσεις – Αποστολές δεν γίνονται τις αργίες.

Προϊόντα που είναι κατόπιν παραγγελίας χρειαζόμαστε 15-35 ημέρες για την αποστολή.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ

Οι αποστολές στο εξωτερικό γίνονται εντός 3 εργάσιμων ημερών. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετικά με τις αποστολές παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο info@electra4u.com