Τρόποι Πληρωμής – Payment Methods

Τρόποι Πληρωμής

Όλες οι διαδικασίες πληρωμής είναι απολύτως ασφαλείς και σε κανένα στάδιο δεν γνωστοποιούνται ευαίσθητες πληροφορίες σε εμάς ή σε οποιονδήποτε τρίτο, εκτός από τις βάσεις δεδομένων της Paypal που χειρίζονται τις online συναλλαγές μας. Όλες οι συναλλαγές μεταφέρονται μέσω ασφαλούς σύνδεσης με κρυπτογράφηση 256 bit SSL από τη Verisign σε ένα ασφαλές περιβάλλον. Οι πληρωμές με πιστωτικές κάρτες γίνονται μέσω της Braintree. Η Braintree, θυγατρική της PayPal, είναι μια διαδικτυακή λύση ηλεκτρονικών πληρωμών αναγνωρισμένη από τις πιο επιτυχημένες διαδικτυακές εταιρίες.

χρεωστικη/ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Αποδεκτές όλες οι χρεωστικές/πιστωτικές κάρτες. Η χρήση της χρεωστικής/πιστωτικής σας κάρτας για τις αγορές σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα είναι απόλυτα ασφαλής, εφόσον τηρείτε τις σχετικές οδηγίες. Μόλις ολοκληρώσετε τη συμπλήρωση όλων των στοιχείων που απαιτούνται για την καταχώρηση της παραγγελίας θα μεταφερθείτε αυτόματα στο ασφαλές site της Paypal όπου θα έχετε τη δυνατότητα να συμπληρώσετε απευθείας τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.

Για να πληρώσετε με χρεωστική/πιστωτική κάρτα, θα πρέπει να συμπληρώσετε στη σχετική φόρμα το ακριβές όνομα κατόχου, τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής σας κάρτας, καθώς και τον τριψήφιο αριθμό (CVV) που βρίσκεται στο πίσω μέρος της κάρτας.

Ο έλεγχος και η πληρωμή γίνεται άμεσα.

Σε κάθε περίπτωση αγοράς, ο αγοραστής θα πρέπει να είναι και ο κάτοχος της κάρτας που χρησιμοποιείται για την εκάστοτε συναλλαγή.